Guanyant Torrent és un procés de construcció col·lectiva. Per tirar-lo endavant, tothom és necessari. Participa!

Trobareu la proposta de Guanyant Torrental nostre decàleg i resta més explicat al Manifest. Guanyant Torrent és un punt de partida, que necessitem validar i complementar amb el suport de la ciutadania, la complicitat de les persones i la col·laboració dels col·lectius i espais que treballen en l’àmbit de la ciutat de Torrent.

Ens hem proposat recollir almenys 2.000 signatures electròniques, de les quals la meitat com a mínim han de ser de Torrent.

 

POTS PARTICIPAR DE DISTINTES MANERES:

Signa el Manifest si creus que és possible guanyar Torrent. D’aquesta manera, us mostreu a favor que tirem endavant aquest procés de construcció col·lectiva.

Vine a les assemblees I DEIXA ESCOLTAR LA TEUA OPINIÓ. Guanyant Torrent té previst presentar-se a cada un dels barris, per debatre i donar a conèixer el projecte i elaborar col·lectivament un diagnòstic de la situació de cada barri i de tot allò que volem i necessitem canviar. Els actes als barris es publicitaran al calendari de la pàgina web i es difondran a través d’altres mitjans.

Adscriu-te a les comissions de treball. Un sistema de participació que permet engrescar-se en aquell sector que més t’interessa. Si de cas no hi ha cap del teu àmbit, proposa-la i la posem a rodar. Remet un correu a guanyant@guanyanttorrent.org i t’informarem de seguida.

Col·labora des del teu domicili.

  • Amb opinions, escrits, denuncies, fotos, imatges i propostes de millora que puguen ser d’utilitat al conjunt dels ciutadans i ciutadanes de Torrent (guanyant@guanyanttorrent.org)
  • Concertant-nos reunions informatives amb altres associacions, grups i entitats del poble. La democràcia comença a tocar de casa. Torrent No s’acaba amb el carrer de l’Ermita, la plaça del Canonge, el carrer de Marc o l’Avinguda, Torrent és els seus barris, on cada dia hi ha desenes de persones que treballen des de perspectives i àmbits diversos per construir una ciutat de i per a tothom.

Si voleu organitzar una xerrada al vostre barri, envieu-nos un correu a: guanyant@guanyanttorrent.org

  • Estigues informat de tot el que anem fent. Facilita’ns la teua adreça electrònica i et mantindrem informada o informat.
  • Col·labora econòmicament a fer possible aquest projecte. Res no es debades en aquesta vida i menys encara quan es tracta de promoure la participació ciutadana. Tot té una despesa. Guanyant Torrent ha emés bons de suport per valor de 5, 10 i 20 € que pots adquirir remetent un correu electrònic al nostre correu habitual (guanyant@guanyanttorrent.org)

QUÈ COSA DEFENSEM EN REALITAT?

ELS NOSTRES BARRIS, ELS COL·LECTIUS DEL POBLE LA RECUPERACIÓ D ELA VIDA POLÍTICA

Moltes de les propostes que assumeix Guanyant Torrent les han defensat des de fa temps moviments socials, veïnals i sindicals, i diferents espais polítics.

Les volem contrastar, matisar i complementar. Per això, ens posarem en contacte amb molts de vosaltres per reunir-nos i treballar-les plegats.

Aquest procés ens ha de permetre, a partir d’octubre, establir mecanismes per impulsar la construcció col·lectiva i col·laborativa d’un programa i unes pràctiques per a la transformació de la nostra ciutat.

Que ens permeten guanyar Torrent!