jaume_WEBEl meu nom és Jaume Santonja i Ricart. Des del 13 de juny de 2015, ocupe un lloc de representació a l’Ajuntament de Torrent, no sols de les més de 2.200 persones que optaren per dipositar la seua confiança en la plataforma Guanyant Torrent mitjançant una papereta, sinó del conjunt de la societat torrentina que no s’avergonyeix d’ocupar posicions critiques envers els grans temes polítics i socials que ens envolten.

Professionalment, sóc  gestor d’empreses en el sector de la banca y en el camp social, he estat implicat en la Cooperació Internacional de Projectes en Nicaragüa. Preocupat com estic per la millora de la qualitat de vida en general i dels més desprotegits en particular, fa temps que vaig ser l’impulsor d’una Cooperativa per a dones en risc d’exclusió.

Relacionat amb el meu món professional, he de reconèixer que forme part de les persones impulsores d’un projecte de microcrèdits a Nicaragua, conscient com sóc, que els problemes de desigualtat han de resoldre’s en origen i sense intermediaris.

Quan al meu pensament polític, admet que he militat en el Bloc Nacionalista Valencià els darrers 20 anys i vaig acceptar encapçalar la llista de Guanyant Torrent, convençut que des de la nostra pròpia cultura hi ha una manera de fer política diferent, més justa i col·lectiva on l’individu ha de tindre la protecció de la societat.

Finalment, vull agrair-te que hages clissat aquesta pàgina web que es correspon amb la idea política, social, cultural, lingüística i de participació, d’un bon nombre de persones d’aquest nostre poble, que volem ajudar a solucionar –en la mesura de les nostres possibilitats—aquest problema que tenalla milers de persones sense treball i sense més suport que la solidaritat de la resta de la ciutadania.

En Guanyant Torrent, apostem per una ciutat que siga capaç de generar prosperitat per tothom des de l’harmonia amb el medi ambient. Una ciutat que genere convivència des de la inclusió i la equitat. Apostem per aconseguir una ciutat més solidària i més humana.

Si t’interessa qualsevol d’aquests temes, no dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres per poder fer realitat entre tothom, el poble que somiem i que tard o d’hora arribarà a ser realitat amb el suport d’una gran majoria.